Testo är din bästa vän!

Testosteron är helt klart mannens bästa VÄN! Om det är någon du ska vara otrogen med är det ditt manliga hormon och inte en annan tjej… Haha.

Alla män kommer någon gång i livet förlora sin höga testosteron produktion, men otroligt nog kan detta hända redan innan 30 års ålder om du har otur. Detta märks genom att du får mindre sexlust och problem med muskeltillväxt. OH NO! Inge mer sex, BEACHLOOK eller att bara se bra ut i allmänhet. Men ta det lugnt. forskning har visat att du kan behålla din testosteron produktion och faktiskt öka den med en bra diet och fysisk träning.

Eftersom det finns ett flertal män som kämpar med detta problem eller har bara suget av att höja sin testosteron produktion tänkte jag dela med mig utav mat som höjer din testosteron produktion.

1.
Selleri, 
är full av kraftfulla hormoner. Det har bevisats att äta selleri varje dag eller att bara känna lukten kan starta din produktion och utsöndring av dina hormoner.

Detta kan alltså göra undervärk när ditt mål är att öka dina T-nivåer och öka din energi.

2.
Avokado, 
inte bara att avokado innehåller massvis med bra fetter och vitamin B6, utan det innehåller även folinsyra.

Folinsyra ökar din energinivå genom att metabolisera olika proteiner i din kropp. Detta är inte allt! Vitamin B6 har även visats i studier att öka dina T-nivåer.

ÄT AVOKADO SOM EN GALNING!
 

3.
Bananer, bananer har sedan länge varit en super frukt. Inte bara att bananer är berikade i vitaminer, mineraler och kolhydrater. Bananer innehåller även ett enzym kallat Bromelain. Bromelain sägs öka din T-nivåer och även motverka cancer och stress. Vilket gör denna frukt ännu mer lovande att ha i gröten. 🙂

4.
Mandlar,
 eller ja… Det flesta nötter funkar, varför jag tog upp mandlar är för jag helt klart tycker de smakar bäst!

Nötter är viktigt i din diet då de innehåller mängder med naturliga och bra fetter. Utan fet i din diet kommer din kropp inte kunna syntetisera ditt kolesterol till testosteron. Inte bara att nötter innehåller fett utan de innehåller även viktiga vitaminer och mineraler så som vitamin E och Zink, vilka också har en stor betydelse för din T-produktion.

 TRÄNINGSGURUN din kropp till en hårdare kropp!

Annonser
%d bloggare gillar detta: